Varm, aningen sliten men glad.

by Birgitta5. juli 2015 20:29

Igår tillbringades dagen med fantastiska människor.

Alla samlade för att fira vår dotter och hennes man, dom hade bröllops & namnbytarfest. Länge sedan vi hade så roligt.

Å som ugglemor säger jag har de vackraste barnen. Inte utan att det faller en tår när man ser sin minsta tös, vacker som en dröm och lyckligare än någonsin. Inte blir det sämre av att den stora tösen, ror kalaset i hamn med säker hand. Vilken lycka det är som mamma att se sina barn jobba tillsammans, för varandra och göra det med den största kärleken till varandra. Älskade ungar.

För att inte tala om hur många tårar som trillar,när man ser de kära, samtidigt som en fantastisk studiekamrat sjunger för dem.

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

Har lovat att inte lägga ut några bilder, men som ni förstår är det inte lätt att hålla det löftet. Men har jag lovat så har jag. ;)

Därför blir det lite bilder från dagen. När värmen lade sig tog jag kameran & såpbubblorna och gick ut och lekte lite.

Det kommer en dag när jag behöver en medhjälpare med ut på mina fotopromenader. Inte bara för att blåsa såpbubblor och serva mej, utan mest för att hjälpa till så jag kommer upp från marken igen. Att fotografera innebär att jag krälar, kryper , kasar och rullar runt på marken. Måste se rätt knepigt ut, men det bjuder jag på....

Blåsa bubblor snabbt upp med kameran och vips är bubblan borta. Blåsa, skynda, blåsa, skynda och ja där fick jag till det. Då har jag glömt ställa in skärpan.... Tålamod, långt djupt andetag du tycker detta är roligt..... Jihia bubblan höll, skärpan inställd och jag på rätt ställe. Jihia jag älskar detta.

Rätt kul att labborera lite i Photoshop.

Flammentanz första blomma slog ut i sommarsolen idag.

Honungsrosen smyger ut sina knoppar, vi väntar på  blomster prakten och blomsterbina som kommer och spelar sin ljuva musik.

Ett skogstroll.

Lite lek med en kråkfjäder. När man kryper omkring hittar man det ena fyndet efter det andra.

Inte konstigt knäna är blåa.....

Njut av din söndagkväll, imorgon en ny orörd dag. Den gör vi något bra av, eller hur?

//Birgitta

 

Tags:

Texter

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv