Jag hinner inte allt.

by Birgitta21. juni 2014 14:21

Oj , oj , oj vad det händer mycket på kort tid.

Lite dåligt samvete för att jag inte hunnit med min blog, det är en av de saker jag faktiskt tycker är lite roligt att pyssla med.

Ibland händer det saker i livet som gör att inte tiden räcker till riktigt.

Bytte ett trivsamt jobb mot ett annat trivsamt jobb för ett par veckor sedan. Mycket nytt och roligt att lära. Känns underbart roligt att en "gammal" tant fortfarande är så eftertraktad på arbetsmarknaden att, jag kan bli erbjuden nytt jobb och det gamla välkomnar mig tillbaka när jag vill. Den som säger att tiden är ute efter 50+ har nog bara haft lite otur. Tack Tikspac för en härlig tid, om en kort, vem vet kanske kommer jag tillbaka med nya krafter. Jag saknar er!!!

Nu är det Djurkompaniet i Ullared som gäller för min del. Ullaredsbutiken är den 10:e butiken i kedjan och är en outlet butik med bra priser på kvalitétsvaror. Mycket nytt för mej att lära men samtidigt en massa "gamla" erfarenheter och kunskaper som kommer till nytta. Skall bli spännande och se vart denna resan för mej.

Min lilla Pia-Lotta är parad med en fin vit hane vid namn Blick. Nu går jag här och väntar på signaler om att det ligger många valpar och väntar på att se dagens ljus. P-L är tillbaka leasad av Galottens kennel där skall valparna födas och se sina första veckor. Spännande, får väl se om P-L kan släppa alla valpar ifrån sig eller om familjen utökas med en liten tjej till, det får framtiden utvisa ;)

Mea är Mea vad som än händer i huset.

Vad som blir av denna buse får även det framtiden utvisa. För honom väntar några trevliga utställningar under sommaren. Han är en fantastisk hund, alltid glad, orädd och vaken. Han ser till att matskålar, skor, smörknivar, jag i stort sett allt som väger under 1½ kg ligger i trädgården. Dagens viktigaste uppgift är att bära ut alla hundars matskålar efter inmundigad måltid. Han skänker så många tillfällen till skratt våran lilla Scatt.

Önskar dig en fortsatt fin Midsommar.

Vi är i väntanstider på många håll i familjen.

Skall försöka uppdatera mej lite oftare men lovar inget.

// Birgitta

Tags:

Hundar

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv