Ibland är det bara så roligt att fota.

by Birgitta21. juli 2015 21:59

Får jag säga att just nu har jag "flyt" med det menar jag att livet faktiskt går i takt med mig. Härlig känsla att inte springa efter tåget. Just sådana dagar får jag såååån lust att fotografera. Vägrar att lägga mej i det våta gräset bland knott och sniglar. Just då är jag så makalöst glad för min studioutrustning. Idag hade jag svårt att slita mej från lamporna. Ett par fina hundar kom på besök under kvällen, kameran fick vila en stund för annat trevligt jobb.

Detta är den kameran jag startade mitt fotointresse med. Mammas kamera, den fick jag som 7-åring låna på nåder när jag skidade snöstjärnan och fotade granar. Minns fortfarande känslan när jag fick de första papperskorten i handen och såg mina första kort på  dessa snötyngda träd. Sen dess har jag bränt av en hel del foto.

Är så himla glad att den "lever" ännu. Verkar som den fortfarande fungerar, kanske finns det fortfarande film att hitta till den.

Här är en annan som jag också är så himla glad i. Lilla Liza har fattat vad modellande går ut på. Hon går direkt och lägger sig framför tygväggen och ligger så snällt till sagt att vi är klara.

Liza det är jag det!

Pioner, är vackra. Men som jag tidigare nämnt inga favo blommor. Leka lite i Photoshop kan man ju alltid med dem.

Röd å gul å vit å svart gör det samma har han sagt, Jesus älskar alla barnen på vår jord.

Å jag älskar mina både 2 och 4 beningar, över allt på jorden.

Lite roligt är det att leka med korten.

Hoppas du får en fin vecka denna veckan. För min del är det många dagars jobb som väntar.

Ta vara på de korta stunderna som du får. Dom kommer aldrig mer igen.

Nu går min hemlis framåt. Det skall nog bli riktigt bra det här. Gläder mig mycket.

// Birgitta

 

Tags:

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv