En inte helt vanlig söndag.

by Birgitta23. februari 2014 18:30

Vilken känsla det är att vakna och veta att man har en hel ograverad söndag framför sig.

Har arbetat den sista lördagen på länge, hoppas jag.

Mysig frukost med älskade maken.

När han tog fram dammsugaren, tog jag kameran och hundarna för en tur till stranden. Det var ett tag sedan jag tog mej en dag bara för mej själv. Nya kameran och jag blir mer och mer tajta med varandra. Vilken skillnad på denna kameran och min gamla. Tänkte jag skulle ha 2 kamerahus och jobba med, nu lutar det mer åt att jag säljer mitt andra. Älskar min nya kameran.

En stund lurade denna pinnen mej, att det var en svan som låg och vilade sig på stranden.

Eller är det kanske en liten Sjöhäst?

Jah då var det så igen, bara att stå här och vänta tills "kärringen" knäppt klar.

Du & jag syrran!

Dessa flickor ger mig alltid anledning att vara stolt. När jag som bäst, låg där på mage och fotade mina flickor. Hörde jag att det lät bakom mej??  Där stod ett par och tittade, log och pratade, precis bakom mej. Flickorna satt glada kvar och vände och vred sig som de värsta fotomodeller. Ni är det finaste jag vet, flickor!!!!

Mina goa rumpetroll gör allt tillsammans.

Mea, älskar att promenera i strandkanten.

Kom igen, nu kör vi så det ryker!!!!

Har man en Lagotto, behöver man inte leta "poser" här gräver Mea efter "Kineser".

Drivved ja visst, men drivträd? Undrar jag var detta träd haft sina rötter, och hur länge det guppat omkring i havet?

Hurru syrran, har du hört att det gått bra för "lill brorsan" idag? Han har varit i Norge på utställning. Fick bedömningen exelent m Ck samt blev 4:e bästa hanhund. De du syrran är något att vara glad för!

Kvällen fick jag ihop med mitt goa barnbarn, som gärna ställer upp när mormor vill träna rörelser.

Om och om igen, sen skrattar vi åt korten ihop en stund.

Nu skall jag jobba ett par timmar med kompendium till kursen på tisdag. Goa dottern har hjälpt mej med korten så nu återstår att pilla in dom i ett sammanhang, som kursdeltagarna kan förstå.

I morgon måndag och en ny vecka. Slutet på något "gammalt" och början på något nytt!

Tråkigt och roligt samtidigt.

Hoppas du får en fin vecka med massor av roliga överraskningar.

// Birgitta

Tags:

Havet | Hundar

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv