5 dagar

by Birgitta18. december 2013 08:56

Om du i din enfald skulle tro att jag väntar mindre på tomten i år än förra året, så har du helt rätt.

Denna Julen är det faktiskt inte tomten som känns mest efter traktad.

Vi lever i någon form av isolerings cell här hemma hos oss. Vardagsrummet är omgjort till tjejrum och där sitter syrran och jag och tittar på den lille killen som får ligga i husses säng, på mattes kudde och springa runt hur han vill i huset.

Visst matte har ställt in den stora tomten, lagt på alla juldukar och ljusstakarna står i fönstret. Men va hjälper det när hormonerna pratar om något helt annat.

Idag fyller våran husse år och då skall dom visst fira honom på annan ort. Champagne frukost har matte fixat, blommor på bordet. Sen blir det middag med goda vänner. Men vi då va händer med oss?  E det ingen som tänker på oss? Ger mej sjutton på att hon låser in oss på muggen för att vi inte skall få en stund för oss själva. Vi kunde kanske lära lille Scatt ett och annat om vi bara fick vara ifred.

Ja ja hoppas matte köper något gott i julklapp till mej i all fall.

Tomten kommer till snälla barn, så det är väl bara att bita ihop.

Hipp hurra husse på din födelsedag!

// Pia-Lotta.

 

Tags:

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv