4 dagar kvar

by Birgitta19. december 2013 07:04

4 dagar kvar.

Oj oj vilket kalasande det blev igår. Husse var glad, maten var god (säger människan) och det står fina blommor på vårat bord.

Husse & matte mår bra av att komma ut i stora världen ibland.

Kvällen avslutades med bubbel och god tryffel från Gotland.

Idag går livet vidare i julförberedelsernas spår.

Matte kom hem med paket igår kan de vara till oss månde? Flera paket och några var STORA.

Så skönt säger matte nu äntligen är klapparna klara. Hon log när hon sa det så hon har nog kommit på något bra.

Vi försöker vara det snällaste vi kan. Matte säger att vi är "fantastiska" det måste båda gott inför stundande helger. Människan skall uppenbart göda sin lekamen, för det va hemskt vad mat matte släpar hem. Måste man ha så mycket för det står den 24 december i almanackan? Undrar just varför människan håller på så inför julen, en kväll som alla andra rusar iväg. En del blir glada men många är lessna just den kvällen. Om alla hade en Lagotto eller en annan 4bent vän, och krama till jul skulle nog allt vara så mycket bättre.

Vi får inte smaka skinkan, inte smaka sillen, inte smaka russinen, inte smaka glöggen. Visst är det synd om oss. Men kanske, kanske kan vi få ett litet kycklinghjärta eller något annat smarrigt extra i våran matskål.

//Pia-Lotta, Mea & Scatto

 

 

Tags:

Hundar

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv