Hoppar imellan med en övergiven blogg.

by Birgitta7. oktober 2019 14:43

Wink Hej hopp nu sticker jag emellan med en lite övergiven blogg.

Blir lite trasigt med bloggarna, men så får det bli ibland.

Har varit på en Zoomresa igen. Denna gången bar det iväg till Blekinge och en workshop som kallades Övergivna platser. Å ja det fick vi se. Men flera av platserna låg mer  i Skåne än i Blekinge, så mycket bilåkande blev det. Tur att jag hamnade i en bil med stört goa människor, så trevligt och givande att vara "tvungen" att utbyta tankar och funderingar med nya härliga människor.

Målet för mig med denna trippen, var att få en känsla för att fota annat än björnar och djur. Ibland måste jag utmana kärringen.

Lika blå som dina ögon,
lika ljusblå som din tro
att du redan i morgon
skulle få lite lugn och ro.

Underjorden är lite spökligt men en ack så häftig plats. Tyvärr hade jag lite dåligt ljus med mig. Funkade bra ändå, mina fotovänner lös upp min tillvaro Cool

Tänk var många händer som burit färg i dessa hinkar. Färg till möbler och ytbehandling av trä. Dom hittade jag i en gammal möbelfabrik, där allt stod som dom lämnade det.

Är man övergiven när man inte har något att hänga upp sig på? Tongue Out

Nu rattar jag vidare på min fotoresa.

Kära du, låt dig inte distraheras av oss
du har nog att göra med att köra och,

Vi har det bra, vi här bak i bilen och vill ej vara med om nån krock.

Kanske ett dåtida chassinummer?

Kom på att jag nog faktiskt tyckte det var roligt att fota lite bilder som lutar åt stilleben hållet. Får fortsätta öva på det.

Lite smått och gott från ett hårt arbetsliv.

I skuggan av en dörr, kan det gå snabbt utför.

Graffitimålat fönster, som någon inte gillade att det var helt.

Jag sur? Nej då men kanske hade jag lite för höga förväntningar. Därför hängde jag lite läpp när jag åkte hem.

Kanske för att jag är bortskämd med att Zoom alltid levererar över mina förväntningar, men denna gången hade jag nog skruvat dom lite högt.

Men ett stort hjärtligt tack till alla fina, som så frikostigt delade med er av alla era tips och tankar. Så glad att jag fick träffa er och ta del av er stora fotokunskap.

Hoppas du hittade något du gillade i denna snabbt ihopslängda blogg.

Älskar min kamera. Den tar mig ut och får mig att vidga mina vyer, skaffa nya kunskaper och som framför allt ger mig möjligheten att träffa alla dessa fantastiska människor som förgyller mitt liv.

Tack alla för en mysig långhelg.

Mina hundvänner på söndag bloggar jag vidare. Sätt väckarklockan efter 6.00 kan ni läsa mer om Liza och hennes valpresa.

// BIrgitta

 

 

 

Tags:

Fotoresor

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv