Väntans tider.

by Birgitta18. september 2015 13:59

Äntligen har jag fått en extra dag ledigt.

Nu väntar en spännande helg som jag innerligt hoppas skall gå i  glädjens tecken.

Inte nog med att jag är ledig hela helgen, från allt  vad jobb heter. Vi väntar också att Pia-Lotta skall ge oss våra efterlängtade valpar.Hon har gått sina 63 dygn i morgon lördag, jag hoppas inte att hon behöver gå så många dagar över  tiden. Hon är tjock och rultar fram. Vill inte äta och behöver gå ut ofta, så nattliga promenader är numera en vana. Jag har vant mig vid att sova på soffan så hon har sällskap på nätterna. På dagarna ligger "moster" Mea och värmer valplådan. Vi alla väntar. Det har kommit till några fler familjer som jag också vet att dom väntar på vad som gömmer sig i "lilla" magen.

Promenaderna stäcker sig till en kissrunda sen sitter hon mest och filosoferar.

Goa, goa lilla Plotta. Vad lurar du på?

Måste också denna gången passa på att skryta lite över Plottans & Blicks valpar.

Dom är 1 år fyllda och nu röntgade samtliga. Underbara Pernilla och alla valpköpare som ser till att detta blir gjort.

ALLA VALPARNA I DEN KULLEN ÄR RÖNTGADE HD-FRIA.

Liza fick B på sin höft och det är jag så glad för. Nu vet jag att hon kan busa omkring och träna som hon vill,  utan att jag behöver vara orolig för att hon sliter på sina höfter pg av Hd.

Hösten är här. Äpple i massor, dock alldeles för sura för att äta. Vad som sörjer mitt hjärta lite är att alla tidigare år har älgen och rådjuren tagit vara på frukten. I år finns här varken älg eller rådjur i våra marker. Vad det beror på vet nog jägarna bäst.

Önskar er alla en fantastisk helg.Själv kommer vi att sitta på helspänn vid valplådan och vänta....

Håll tummarna är du snäll.

// Birgitta

Tags:

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv