Tror visst hösten är här.

by Birgitta18. augusti 2013 13:04

Hmm, jag trodde jag gillade hösten, men antingen är det fel på mej eller på hösten i år. För "gilla" känslan infinner sig icke....

Kanske beror det delvis på att. Vindkraftverken lägger en ljudmatta över våran tidigare så tysta tillvaro. Skotten smäller från jägarnas gevär, bock jakten är i full gång. Fästingarna kryper i pälsen i massor på hundarna. Veckan har varit tung av olika anledningar. En del tråkiga beslut har fattats och en del tråkiga beslut kommit till min kännedom. Det är visst livet.

Hela dagen igår gick åt till att författa ett brev till högre instans. Skall bli spännande att se om det kommer ett svar, dom har 90 dagar på sig att svara, så nu är det bara att sitta ner, vänta. Hmm kanske skulle jag skicka det till en avdelning jag tror skulle gilla det jag skrev, eller till en tidning, så tycker de nära som fått ta del av texten. Avvaktar nog och inväntar svar. Är nog ingen idé att förvänta sig ett ärligt svar, men jag har fått skrivit av mej och det är glädje nog.

Nu finns ingen tid att hänga läpp längre. Dax att ta i livet igen!

Har ju fått gåvan att ha, det bästa av bästa världar omkring mej.

Ett yrväder till barnbarn, ett yrväder till valp, dom har så roligt ihop. Leker lite på samma galna sätt båda två. Älskade Filip är försiktig med valpen när dom leker, men valpen är inte speciellt försiktig med Filip. Att få sitta och titta på dom är så underbart roligt och en gåva man kan njuta av.

Det skramlar i en matskål, få jag käka upp katternas mat? Mea, älskade, hungriga, Mea, sen valpen kom hem så tar hon alla chanser att få sno lite mat.

Min underbara lagottofamilj!

Liten Scatt på en stor sten.

Lagottofamiljen på skogspromenad med kameran på magen, ger många tillfällen till fotoidéer.

Bor det en tomte i stubben? Bäst att hjälpas åt när det skall undersöka.

Lagottobarnen lämnar inte varandra dom är nära, nära hela tiden på alla promenader. Ser man en så vet man att dom andra två är alldeles intill.

Det har poppat upp ett par foto idéer i mitt huvud, får nog klura lite på hur jag skall få till dom korten. Lite rekvisita kan behövas.

// Birgitta Undecided

 

Tags:

Hundar | Naturen

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv