Tappade orken och lusten..

by Birgitta8. juli 2013 20:01

Startade dagen med många planer, men allt eftersom dagen gick tappade jag farten helt.

När kvällen var här blev jag snudd på lessen och lite illa berörd.

Det skär långt in i själen när man hittar ett svalbo, på marken. 3 av 5 ungar var döda.

Att stå handfallen när små, små liv piper efter mor & far, vad göra. Fram med stegen och tillverka ett nytt bo, hoppas nu att föräldrarna hittar sina små.

Denna lilla goding har varit helt underbar idag. Lyhörd, snabb och nyfiken, egenskaper som jag blir så glad av. Han kommer som en pil när jag ropar, följer mej som en hund Laughinghar hela tiden koll på var vi är. Undrar hur länge jag kan ha honom lös, tror jag hoppar koppel på denna hunden så får vi se om det funkar ändå. Spännande utmaning, får väl köpa ett att ha i stan och som säkerhetsbälte.

Värme, lycka, kärlek och spänning allt i ett lyxpaket = Scatt.

Våran goa Vitepissen, 12 år gammal och alltid nära. På hundpromenaden följer hon med, när jag vaknar på morgonen är hon bredvid mej och hundarna i sängen. Fikar vi sitter hon vid bordet. Nackdelen är att det går inte att fotografera när hon är ute, hon skrämmer fåglar, kaniner och kliver i blommorna så dom skakar. Skall villigt erkänna att jag kan tappa tålamodet på hennes kärlek till matte.

Tack snälla goa granne för att du hjälpt oss att fixa till en ny trappa. Den är så fin och praktisk.

I morgon kommer en ny dag.

Startar nog morgondagen med att mäta hur mycket staket vi behöver, sedan iväg och be om ett gott pris. Så vi kan börja med stängslings jobbet snart.

En kär vän kommer på besök i morgon, hoppas han stannar några dagar.

Jag och hundarna tänker "rymma" hemifrån några timmar i morgon, vi skall sticka till Fjärås och träffa vänner, så är planen just nu får se om vi kommer iväg. Hoppas på det.

// Birgitta Tongue Out

Tags:

Fåglar | Hundar

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv