Tänk vad ett mail kan förändra.

by Birgitta16. januari 2014 19:15

En berättelse pockar på och vill komma ut. 

Ett mail kan förändra så mycket.

Satt en dag för 5 år sedan och författade ett mail, till några personer jag vill komma i kontakt med. Bör kanske tillägga att det var inte helt förankrat i familjen

Mina drömmar om en Lagotto började ta form. Ett par av uppfödarna svarade. Efter en del funderande och övertalande i familjen, beslutades det att vi skulle på besök. Titta på hundar och bli godkända.

Som du säkert förstår, föll vi pladask för hundrasen och vi gick igenom nålsögat hos uppfödaren. Vi väntade några månader och snart var det dax att hämta lilla, lilla bruna tiken.

Det var nog en av de viktigaste dagarna i mitt vuxna liv. Dagen P-L hämtades hem. Hade jag då förstått vilken väg mitt liv skulle ta, hade jag nog inte bara varit glad och lycklig.

4 månader senare, hämtades ytterligare 1 st lagotto till familjen. Inte heller detta riktigt förankrad i familjerådet. När en duktig uppfödare och vän som tar saken i egna händer. Veknar maken.

Denna lilla tik är nyckeln till, hur mitt  "liv" ser ut idag. Utan henne hade jag inte förstått att utan kunskap fattar man inget. Hur tänker jag nu??? Jo att äga hund är inte alltid en dans på rosor. Min älskade Mea är det mest underbara i hund man kan tänka sig. Men inte helt kry. Jag vet att jag inte får säga det, men jag är så tacksam för att just hon bor hos mej. Hon har givit mej så många anledningar att sätta mitt kunnande på prov.

Hon fick mej att utbilda mej till Hundmassör, också till min vidarutbildning i akupressur på hund. Jag vill veta vad jag som matte kan göra för dej mitt hjärta. Du skall ju ha det bäst.

4 år med mina flickor stack snabbt iväg.

Då var det dags för ett impulsköp. Icke detta i stunden förankrat i familjerådet. Familjerådet hade nog i detta läge lagt ner sin röst.... :-)

Lille Scattis flyttade till oss. Underbara lilla yrväder.

Nu efter 5 år är vi lyckliga ägare till 3 Lagotto. Har ett företag som sakta och säkert går framåt. Jag har byggt om stallet till hundklinik. Är utbildad till hundmassör och just startat en spännande hundutbildning.

Jag har fått så många härliga vänner och så många nya upplevelser i mitt liv. Massor av nya utmaningar, alla är inte enkla och självklara. Men jag är glad att jag fått dem att brottas med.

Det finns personer i mitt liv som betyder så mycket! Som jag aldrig träffat, utan just mina Lagotto. Personer som peppar mej, stöttar mej och ser till att jag kommer framåt på vägen. Ni vet vilka ni är. Jag vill att ni skall veta att ni betyder så ofantligt mycket för mej och mitt liv. Jag är så glad att ni finns därute för mej och mina busfrö till hundar.

Ni hjälper mej med små som stora bekymmer med både hundar, företag och med min egen utveckling.

Vet faktiskt inte riktigt hur jag någonsin skall kunna tacka, för att ni finns. Och för att jag fått det stora förtroendet, att ha dessa underbara 4 beningar i mitt liv.

 

Allt detta för att jag skrev ett mail och skickade iväg.

Livet kan förändras snabbt och ta en helt annan väg. Följ ditt hjärta, skriv ett mail, du vet aldrig vart det leder.

// Birgitta

 

 

Tags:

Texter

Kommentarer (2) -

Jeanette
JeanetteSweden
2014-01-17 10:07:43 #

Kan inte annat säga än att DU är en förebild för oss som vill så mycket men inte får tummen ur så att säga Smile

KRAM på dig & dina hundar <3

Jeanette

Reply

jag
jagSweden
2014-01-17 16:48:53 #

Tack Jeanette, alla gör efter sin förmåga och går på sin känsla. Alla måste inte gå "all in" i allt.

Reply

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv