Söndag.....nu igen.

by Birgitta8. februari 2015 19:12

Kors i Jisse namn vad fort veckorna går.

Helgen har varit toppen, toppen. Älskade barn och barnbarn, mycket tid med hundarna, lite kamera tid och hör och häpna jag har hunnit röja och städa lite.

Ibland behöver man en spark i baken för att ta tag i livet.Sparken för mej är en speciell händelse som torsdagen kommer att bjuda på. Skall bli spännande och lite nervöst. Återstår att se vart detta bär.

Söndag kvällen avslutas med lite fotografering och photoshopande.  Har kört ut lite kort på canvas. Waooo så fint det blir. Alla kort skulle ses på just canvas duk. Blir en målad känsla som jag tycker mycket om.

London kompisen orkade inte sitta idag. Ok det är söndag och helgen har varit jobbig.

Jaha du matte du tycker att vi skall titta upp. Vafför det? Något skramlar ju på golvet.

Underbar slyngel. Det är himla tur att du är så go och snäll annars finns risken att man kunde varit aningen förb... på dej. Din smitare.

Vad menar du?... Jag smitare?... Lögn.... jag måste ju bara kolla...

Ja ja Scattis du har väl rätt. 

Scattis har blivit pappa till ett gäng väldigt söta valpar. 3 döttrar och 3 söner. Hoppas jag får en lucka i agendan så jag hinner åka och titta på dem en dag. Husses enda kommentar - Inga fler hundar nu ....eller????

Får "änglahunds" känsla av denna bilden.

Får man ta hunden med sig in i himlen.....

Hoppas du får en jätte fin vecka. Sparka av dej skorna och slappa resten av kvällen.

// Birgitta

Tags:

Hundar

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv