Oj,oj,oj oj ojojojoj

by Birgitta18. februari 2014 22:21

Oj nu rusar livet....

Känns som om jag hänger efter tåget. Vid nästa station skall jag väl hinna upp på vagnen igen.

Idag ytterligare en dag jag kan sätta på pluskontot. Massor av spännande saker har jag hunnit med idag.

Förmiddagen ägnades åt specialarbete, kompendium och lite smått och gått. Efter lunch var det dags med ett givande möte som ledet till positiva och negativa vändningar. Får man ett plus finns det också alltid ett minus man måste ta itu med. Nu hoppas jag bara att jag gjort rätt val, men det får framtiden utvisa. Hur det än blir känns det bra att "tanten" fortfarande är efterfrågad.

Nu skall jag äntligen kliva ur A-kassans destruktiva system. Tack för mej vill aldrig dit igen.

Kvällen har jag fått äran att dela med många hundägare. Har haft kurs i massage och muskellära. Ett härligt gäng av blandade hundar och intresserade mattar. Känns alltid lika roligt att träffa intresserade och nyfikna hundägare. Ser fram emot, nästa tisdag då träffas vi igen.

I morgon sticker Scattis och jag in till stan för att träffa veterinären en liten stund. Sen väntar en dag med hundbehandling och förhoppningsvis ett par timmar med min kamera. Skulle behöva "bara vara" en stund så jag hinner ifatt tåget.

Om någon av en händelse råkar ha lite tid över emotages det med största tacksamhet, tidsbrist är väl det jag känner av mest just nu.

// Birgitta

 

Tags:

Hundar

Kommentarer (1) -

jeanette
jeanetteSweden
2014-02-19 07:17:12 #

Tid över har jag tyvärr ingen att dela till dig :/ MEN grym är du med alla dina järn i elden (tummen upp)
Kram på dig / Jeanette

Reply

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv