Oj oj oj vad det händer fort.

by Birgitta7. oktober 2015 15:05

Saker och ting händer så fort, så åtminstone jag har svårt att fatta hur det går till.

Gick och lade mig i måndags,sa godnatt till ett gäng liggande, sovande och rätt TRÖKIGA valpar.

Vaknade och sade godmorgon på tisdag till ett gäng svansviftande, delvis promenerande och kontaktsökande valpar. Vem som varit där på  natten och kopplat nervbanor, har jag inte den ringaste aning om. Men han gjorde ett bra jobb.

Lika blå som dina ögon,
lika ljusblå var min tro
att jag redan i morgon
skulle få lite lugn och ro

Om du ler åt vad jag säger
betyder det bara att
ovetskapen om vad som händer
smittat av sig i ditt skratt

Socialabeteendet följer agendan. För på sidan 3  Laughing står det att dom skall börja utforska sina syskon i vecka 2-3.  Så  skönt att dessa valpar uppenbart är läskunniga. Dom följer sin kurva helt enligt boken, så hade dom sagt om jag gått till BVC med dem.

Det står också att dom skall börja bli nyfikna på omvärlden. Hmmm stämmer till en viss grad det också.

Veckorna går så fort och snart är alla ni blivande valpägare välkomna att kika på valparna och besöka oss, vilket jag faktiskt förstår är av underordnad betydelse. Vi ser fram emot att träffa er alla som vi haft kontakt med via telefon och mail.  Tills dess njuter JAG i fulla drag av "våra" valpar.

Fortsätt och gör det bästa du kan av denna veckan.

// Birgitta 

 

 

 

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv