Nu va det dax igen.

by Birgitta12. februari 2014 13:05

Äntligen en dag med uppehåll, tid, lust, jag en dag där allt stämmer.

Skogen väntar. Bra dag att träna lite med min kamera. Försöker få till allt efter konstens alla regler. Mycket skruvande och rattande i mörka skogen, på ljusa vägen, mot gröna mossan. Skam den som ger sig. Känner mej mer och mer bekväm med den nya kameran. Mycket finesser.

Tog tillfället i akt att koppelträna min goa lille kille. Han är helt fantastiskt duktig, går klossan vid mitt vänstra ben. Idag var övningen, flickorna fick springa lösa, hämta godis hos mej. Jag ville Scatt skulle stanna där han gick och inte bry sig. 15 minuters promenad och han fixade alla störningar. Helt otroligt han som inte gått i koppel mer än max 30 gånger i sitt 11 månader gamla liv. Inget dragande, inget slitande, han bara går där. Belöning utan större insats, passar denna lata matten helt fantastiskt bra.

Hejdå nu kilar jag! Naturligtvis, är det fullfrihet som gäller i skogen. Dofter, vatten och massor av spännande saker.

Hallå, hallå!! Matte jag hör något....kolla.

Du kan inte ta mej.... Kom ner hit om du vågar.

Husets "gammkatta"  får väl också komma med idag. Nu väntar ett spännande möte. Måste samla mej, det kan bli lite avgörande för min framtid, om utfallet blir bra idag.In i duschen - se lite respektabel ut. Sen ½ timma på soffan - mental förberedelse.

Har du en tumme över håll den gärna för mej.

Lediga dagar skulle jag vilja ha fler av, om dom innehåller det denna dagen gjort.

// Birgitta

 

Tags:

Hundar

Kommentarer (3) -

Lina
LinaSweden
2014-02-12 13:43:27 #

Håller tummarna! Laughing

Reply

jag
jagSweden
2014-02-12 13:46:07 #

Tack Lina, spännande!

Reply

Jeanette & Xavi
Jeanette & XaviSweden
2014-02-12 14:13:46 #

Jag håller åxå mina <3

Reply

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv