Mitten i veckan.

by Birgitta30. oktober 2013 08:11

Mamma Mia vad tiden går fort. Nu är det redan Onsdag och dagen är här när vi skall få mysigt främmande.

I några dagar skall vi få rå om en liten underbar tjej. Vi skall hitta på lite trevliga saker tror och hoppas jag. Syslingarna skall få träffa och rå om varandra och en "gammal faster" kanske kan få sig en go kram. Längtar!

Först skall dagen fördrivas på "kondiset".

En och annan bakelse kanske hittar en egen mage idag.

Nu väntar denna underbara årstid med alla dessa fina fåglar. NU skulle jag vilja ha ett kamouflage tält att ställa ut så fåglarna vänjer sig och jag kunde komma dem närmre. Hade lovat mej ett tills i  år men så tycks det inte bli. Känner du någon som har ett billigt att sälja till mej, ett litet men högt som jag kan sitta i. Kanske din jägarkompis inte behöver sitt längre?

Min underbara "livsnjutare" han tar dagen som den kommer , undersöker allt, är alltid glad och bara helt underbar.

Projektet tar form. Färgen på väggarna, taklisterna och dekor randen är snart klara. Nästa vecka kanske golvet skall läggas och elen och ljuset skall kopplas.

Mamma Mia va jag längtar tills det blir klart.

Nej nu väntar en ny dag på min insatts, hopp i bilen och iväg.

// Birgitta

Tags:

Naturen

Kommentarer (1) -

Jeanette
JeanetteSweden
2013-10-30 13:38:28 #

OJ va fint ni gör!! nyfiken på vad som väntar  Smile  // Kram Jeanette & Xavi

Reply

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv