Min trappa.

by Birgitta7. januari 2014 18:36

2014 är det året då förändring kommer att ske.

Jag har många drömmar och önskningar inför detta året. Säkert, säkert kommer det att sättas en massa pinnar i hjulet även i år.

Men beslut är tagna, jag har vandrat trappan upp långsamt och under många år men nu äntligen nått näst sista trappsteget. Den dan jag hoppar upp på sista trappsteget kommer jag att fira stort.

Var är du på trappan?

Oavsett vilka mål du har med dagen, livet, stunden så är din trappa just din trappa. Du och endast du kan bestämma hur fort du kommer upp. Själv var min startsträcka lång men dom sista stegen gick liksom av sig själv. Sista steget kommer att ta tid, kosta blod, svett & tårar. Men i sinnomtid kommer jag dit, jag vet....

Man skall inte tro allt man läser. Inte ens det du läser här.

Igår trotsade jag vädret tog min kamera i en hundbajspåse och gick en lååång promenad i skogen. Hjärnan behövde det, finns lite skit i hörnen som behöver vädras ur ibland.

Mossa är magiskt och gör mej glad. Små, små blommor och klockor som strävar upp mot ljuset.

Svampar växer på ruttna träd. Ibland kan det som är ruttet faktiskt ge lite kraft till nyskapande.... hmm tål att tänkas på. Finns ju en del ruttet i omgivningen som man nog skulle ta nytta av. Skall bara låta det ruttna klart så jag sedan kan suga näringen ur det.

Min älskade, högt älskade Mea som blir snällare, godmodigare och mer uppmärksam på mej för varje dag som går. 4 års arbete börjar ge resultat. Hon är faktiskt det bästa av bästa.

Min icke mindre älskade Scatto, är däremot inne i en period där det är ok att peka finger åt matte och göra som man vill. Tror han.

Denna lilla grabb har vi fått för våra synder. Samtidigt har jag aldrig haft en hund som lockar oss till skratt så ofta och som hittar på så mycket roliga bus.

Våra 3 Lagotto är så stora personligheter,  man skulle kunna tro dom är av 3 olika raser.

Alla skänker oss sån glädje och ger oss sån ovillkorlig kärlek. Hund lycka kallas det visst!

Idag en helt vanlig arbetsdag. kanske  finns lite ork kvar till lite annat när kvällen kommer.

// Birgitta

Tags:

Hundar | Texter

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv