Midsommar dagen

by Birgitta22. juni 2013 16:04

Så enkelt det är att vara med valp. Låt en petflaska stå på golvet så är dagen räddad. Den rullas ut och in genom dörren, den går bra att skälla på, den går bra att bita i inte visst jag att en vanlig petflaska kunde vara en sådan Skatt för en liten Scatt.

 

Idag har vi alla haft en slappar dag. Så jag unnade mej att leka lite med mina kort en stund.

Så olika ett och samma kort kan se ut bara genom att man mixtrar lite i Photoshop med dem.

Korten blir olika, det är samma urgulliga lilla kille på dem. Förundrades faktiskt idag över hur mycket det händer med en liten valp på bara 1½ vecka. Hur snabbt dom finner sig tillrätta, hur snabbt dom lär sig ljudet från mat skålen, hur snabbt dom fattar när något är bra, hur snabbt dom fattar när något är fel. Känner mig så previligierad som får uppleva denna utveckling med denna lilla Scatt.

Måste låta meddela herr Stenknäck att nu får du leta mat i naturen. Känns som om jag matat färdigt för i år.  Årets förbrukning 180 kg solroskärnor, 20 kg jordnötter, 10 kg hampa frö och ca 15 kg russin.

Det svider lite i hjärtat, när jag tänker på att slutar jag mata, kommer ni nog inte förrän till vårvintern igen. Jag kommer att sakna er så. Ju mer jag tänker desto större risk är det att jag sticker iväg och handlar en säck solroskärnor till. Varför in i hel... skall man va så svag för dessa små djur. Jag vet ju att dom klarar sig nu.

Nu skall jag mysa med barnbarnet, som jag också av förståliga skäl är MYCKET svag för. Just nu har han somnat i stora fotöljen, tröttnade på favorit filmen och nog lite mätt i magen efter middagen med efterföljande godispåse. Hjärtat smälter.

Nu sover Gubben, hundarna och barnbarnet, alla i stora rummet lyssnande på Tom & Jerry.

Smyger nog ut en stund med kameran, det regnar ett lätt regn ute och då brukar det finnas små, små droppar att fokusera på.

E inte livet underbart så säg?

Det skall va gött å leva....

Litet tillägg, det blev inga blomster foto. Scatt följde  med ut så jag ändrade snabbt fokus till honom i stället

// Birgitta Wink

 

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv