Måååndag igen!

by Birgitta5. augusti 2013 21:41

Måndag och vi skriver Augusti 2013. Kan någon förklara för mej vart tiden tar vägen!

Imorgon fyller vårat älskade barnbarn 4 år, hur fort gick dom åren.

Jag har alltid skojat och sagt att jag inte hinner bli gammal eller vara lycklig, för tiden går snabbt nog ändå. Nu börjar det bli sanning. Men det kanske delvis beror på att jag har det så förb.. bra och faktiskt är väldigt lyckligt lottad. Så det är väl bara att acceptera att tiden rusar och se till att man hänger med så gott det går.

Resterna efter fågelbordet, blommar stolt i landet. jag njuter av att vara en lat trädgårdsmästare som låter en del ogräs komma upp.

Många andra njuter också av att solrosen blommar och bjuder på solvarm nektar. Hoppas den kan stå kvar tills den blommat klart för då får fåglarna lite goa frö i höst.

Inte bara solrosen som blommar, även rosor i solen slår ut och sprider sin doft och sin skönhet över gården.

Oj vad många Svalbarn det blivit i år, dom övar, övar och övar i ett aldrig sinande tempo.

Lyfta, sikta, kvittra och hålla ordning på mor och far är ett konststycke som denna lilla filur har ett visst bekymmer med.

Härliga sommar, härliga blomsterbi.

Citronfjärilens öga är rätt läckert det också. En fjäril till i samlingen av fjärilskort. Money Mouth

1:a bilden tagen med mitt nya objektiv, nu skall det övas så jag får till det och kan ta lite roliga kort med det. Ibland undrar jag om jag inte är lite tokig, som skaffar mej ett nytt objektiv, precis när jag fått kläm på det jag skaffade sist. Är man nörd så är man. Tur att just jag blev fotonörd....Laughing

Älskade goa Mea Culpa inte gräver väl du i hagen????

Ja att tiden går snabbt behöver jag inte fundera över, valpen är redan 4 månader och har börjat tappa sina små sylvassa tänder. Han är nu anmäld till sin första utställning, så nu är det träna som gäller så vi fixar den med äran i behåll. Wink

Han är en fantastisk liten individ, så lydig och så rolig. Han stuttsar som en liten boll när mat eller leksaker plockas fram.

Ny boll idag, visst den är lite stor och lite hård. Måste vara så eftersom älskade P-L annars biter hål i den direkt, och för att jag, som totalt saknar bollsinne, skall kunna träffa den när vi sparkar boll.

Nu säger jag som dom säger i Aktuellt. Nu sätter vi punkt på denna dagen och säger god natt.

// Birgitta Wink

Tags:

Blommor | Hundar

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv