Lite arg och besviken

by Birgitta28. juni 2015 21:21

Jag har fått imma på insidan sökaren på min kamera. Känner mej alldeles förtvivlad, nästan som om dom kapat en arm eller nått....Får leta reda på någon som kan hjälpa mej att göra rent kameran.Men först skall jag fota bröllop. Hoppas det funkar, korten blir klara så det gäller att fokusera med tungan rätt i mun.

Tur att jag har mina hundar att öva på.

Tycker om mjuka kort. Lite känslan av änglahund.

Får man ta hunden med sig in i himlen?... Han är snäll och fin och Scatten är betald....

Goaste Mea, hon är den av hundarna som fått nog av mitt fotande. Hopplöst att lura henne, hon kan alla knep och alla ljud.

Ändå är det henne jag känner att jag vill ha massor av kort på.

Men jisses kärring kliv ner från dina höga hästar, kom ner på jorden igen...

Om du roar dej så sover jag undertiden....zzzzz

Även om du har svårt att tro det så finns det en trädgård utanför min studio.

Idag slog Nelly Mosern ut, stora fina blommor. Den har bara blommat med enstaka blommor innan men i år har den lagt allt krut på sin skönhet. Kalla nätter och en långsam vår är nog bra för Clematis.

Hoppas du har en go söndag kväll och att du har en fin och skön vecka framför dej.

För min del är agendan full, hela veckan. Jobba, klippahund, löpbandsträna hundar, fylla frysarna, köpa kläder och skor till festen på lördag (ute i god tid som vanligt) måste plugga in en text och köpa något spännande till brudparet ( vad det blir är redan klart, måste bara fixas) Livet är till för att levas i en ryslig fart....eller hur var det nu..

//Birgitta

Tags:

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv