Kort fundering över dagen.

by Birgitta6. februari 2014 09:30

 

Tänk vad förnuftig du är lilla Mea!

Du stannar upp, står och funderar, värderar och sedan bestämmer vad du skall göra. Skall du gå din egen väg eller är det bättre att hjälpa flocken mot faran som kommer i backen?

Om alla människor kunde lära lite av våra hundar, skulle inte tillvaron bli aningen trevligare då?

Jag sitter och funderar över hur Svensken har blivit. Vi kör över varandra (tack och lov inte med bildligt) stjäl varandras idéer och gör dom till våra egna. Vi vill inte betala för varor och tjänster. Helst skall det va gratis eller svart om det blir billigare då. Vi klappar hellre oss själva på ryggen, än grattar grannen till en framgång, för grannens framgång kommer ju ändå inte att bli något bra av. Hohohooh

Att räcka ut handen eller be om ursäkt att jag tänkte lite fel. Var tog empatin vägen. Eller är det så illa att " så många" har sån otur när dom tänker. Jag hoppas och vill tro att det är tankefel och inte egoismen som gör att det blir sååå galet så många gånger.

Idag skall jag minst en gång, ge någon för mej okänd person en komplimang. Vet att det ger ett härligt leende tillbaka för jag har gjort det förr.

Ja jag må ha PMs (som en kär vän så fyndigt skrev, himla tur hon är mej så kär... ) men vart är vi påväg???

 

Återigen får du ta del av mina tankar. Gillar du inte det du läser, beror det kanske inte på det jag har skrivit.......

// Birgitta

 

Tags:

Texter

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv