Kallt men sol.

by Birgitta2. maj 2014 11:13

Kan livet bli så mycket bättre?

Lite kallt men strålande sol. Bo på landet och ha hela den fina naturen utanför dörren. En del av den ligger på mitt köksgolv, men den väljer jag att inte se. Får nog söka lite "Rut" och köpa in saneringshjälp, så småningom.

Har suttit och pillat på en annons till tidningen, får se om den faller mig i smaken i morgon när jag tittar på den igen. Just nu tycker jag faktiskt att den är bra. 

Vet inte vad denna fina lilla blomma heter, men den växer i massor i kärret. Blev sittande på en tuva igår, satt där och filosoferade en stund över hur älgen såg ut som just hade lagt en markering precis där jag satt mej, och över hur onödig fästingen var som kröp på handen, över myggen som uppenbart trodde jag kommit endast för att dom skulle få mat och hur Lummern kommit in innanför min tröja. Kli, kli, kli. Bortsett från det så var det en makalöst fin stund jag hade med min kamera. Sittande på en mosstuva, mitt i ett kärr en helt vanlig torsdag i Maj. Måste vara det som kallas att vara "här och nu" Skall bli bättre på det.

Smultronen står i dikeskanterna och blommar som små solar. Skogssmultron på ett strå. Mumsigt!

Jag gillar inte att plocka svamp men när jag hittar någon så gillar jag att krypa på marken och fota dem.

Vitepissen kan det där med att vara "här och nu"

Hoppas du får en fortsatt fin helg.

// Birgitta

Tags:

Blommor

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv