Jag skulle..

by Birgitta29. juni 2013 07:14

Tidig morgon, så är det med liten valp i huset. Han väcker mej går ut, kissar, lite morgon bus och somnar sedan om gott, på mina fötter. 

 Morgonen började med en kalldusch. Inte ordagrant, datan hade stängt av sig och varnade för att en krasch.

Då kommer verkligheten ifatt, jag har inte säkerhetskopierat på JÄTTE länge. Ett av alla dessa måsten som jag hatar att göra.

Hoppas det blir regn idag då kanske jag kan motivera mej att plocka fram hårddisken och göra det.

Fördelen med att vara uppe i arla morgonstund är att naturen är så morgon vacker.

Tog med kameran ut och knäppte några morgon blommor.

Visst är den fin där den står i krukan vid entrén, men så spännande är den inte. Tänker jag skall fota den, men tappar liksom lusten när jag ser kortet. Varför blir det så med vissa blommor och saker.

Botaniska säger att denna heter Sibirisk bergsklint, hur har den hamnat i min trädgård? Hittade en liten planta i ett orensat hörn, i trädgården nu har jag 3 kvm rabatt med denna klint. Fin i buketten, humlorna älskar den och den blommar om igen när jag klippt ner den lite. Gillar när det är lite spännande funderingar över mina små blommor.

Äntligen, honungsrosorna jag planterade förra sommaren, blommar för första gången. Undrar jag om denna sorten blir lika ståtlig som mina Helena hybrida. Kort blomning men enorm, sådan upplevelse med alla små bi den drar till sig. Doft, fröjd för ögat och öronbedövande surr i ett paket.

Så var mina morgon funderingar idag.

Kanske blir det ett inlägg under dagen, vem vet! Beror på om jag gör viktiga "måsten" eller om jag bara känner att jag måste fota lite.

Återstår att se.

// Birgitta Undecided

 

Tags:

Blommor

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv