Idag en dag i besvikelsens tecken.

by Birgitta21. mars 2013 13:46

Skulle vilja svära men det får man ju inte!

Idag har vi fått kvittot på att "den lilla människan" skall man inte lyssna på. Nu finns det ett enda litet halmstrå kvar, hoppas av hela mitt hjärta att Miljödomstolen tar sitt ansvar.

Kan inte säga att jag skrattar ihjäl mej, när hela våran tillvaro är påväg att förstöras av av giriga personer som väljer att inte se andra människors behov och värde.

Idag har jag också upptäckt att det gagnar en inte att vara snäll, och säga javisst. Då blir man tagen förgivet. En känsla som inte är så rolig.

Åter igen hamnar jag i frågan, vart är detta land påväg? 

Egoism, elakheter och förtal haglar i omgivningarna och medierna. Är det konstigt att Svensken behöver gå på antidepresiva mediciner, när vi inte kan vara ödmjuka mot varandra. Att hugga för sig tycks vara Svenskens motto.

Den Tacksamhet jag känner för mina hundar och allt dom ger mej, finns inte ord nog för. Vilken tur att man har en ventil i vardagen, annars hade man nog dukat under. Det dom ger mej hugger jag gärna till mej av, för jag vet att dom ger mej det för att dom vill och inte för att dom måste.

Nej nu jäklar får jag spotta i nävarna och göra något bra av dagen.

Mea visar vägen. Ut en kisse runda, in och käka lite frukost och sedan ner i mattes lediga varma säng.

Denna söta lilla grabb, börjar dagen med att stå i maten och värma fötterna. Snön yr men är man från Island klarar man kyla och blåst bättre än värme och sol.

Ibland faller en tår när jag tittar på denna lilla goa tjej, som har valt att bo hos just mej.

Matte, idag är det varmt i solen, njut av det.

Det är med värme och glädje jag ser på denna lilla tjejen. Våran egen "snögumma"

Hallå brudar, hade ni vilat en stund i morse hade ni orkat springa med mej.

Det bästa med grannar är när man tar morgonsnacken över  (genom)grinden.

Hej lilla "lur Fia" vad ligger du och funderar på?

Detta är min tanke för dagen.

Man har faktiskt inte rätt att fråga alla frågor, en del av dem skall man vara vuxen nog att behålla för sig själv.

// Birgitta Foot in Mouth

Vill också skicka en ros till en god och undebar vän som ligger på sjukhuset.

Du vet vem du är och jag önskar dej allt gott och bättring snabbt.

Kram!

Copyright text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder får användas i något sammanhang utan skriftligt godkännande av fotografen.

 

Tags:

Hundar | Naturen | Texter

Kommentarer (2) -

Jeanette
JeanetteSweden
2013-03-22 06:56:38 #

Hej Birgitta ! Följer din blogg bara för att jag vill ....se alla dina underbara bilder & framför allt dina finaste flickor <3 & vad det än gäller i det du skriver här ovan , så STÅ PÅ DIG & LÅT INGEN SÄTTA SIG PÅ DIG Smile jag är själv en sån som alltid blir tagen för given & får attans massa skit rent ut sagt :/ Kramar till dig & de dina, dessutom ha en go helg !!!   / Jeanette & Xavi

Reply

jag
jagSweden
2013-03-22 10:13:24 #

Kul att du följer mina tankar och bilder. Ja du har rätt ibland blir det för mycket av "ja" å det mår man inte bra av. Är 50++++ och har hela livet jobbat med att lära mej säga nej, ibland går det men oftast inte. Det är då man önskar att frågan inte blev ställd.
Ha en go helg själva.
För oss är det Malmö och utställning som gäller.
Många Lagotto och goa människor.
B

Reply

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv