Idag blir det en kortis

by Birgitta10. december 2013 07:43

Denna sidan är min sida och här skriver jag vad jag vill.

Idag känner jag mej utnyttjad av någon som säger sig vara min vän men som aktivt sätter käppar i hjulet. Jag kan hälsa vederbörande att räkna inte med min hjälp i varken i det ena eller andra. Umgås du med dina likasinnade så mår du nog väl. Ursäkta men jag har mycket svårt för falska personer.

Lika så måste jag spy lite över offentliga media, där man beter sig som mindre vetande. Vart är mänskligheten på väg. Facebook och andra medier är av ondo det är min åsikt. En samlingspunkt för dem som gillar att trampa på andra och bete sig illa. Ingen har rätten att sätta sig på andras åsikter och framför allt inte komma med pekpinnar, hot och tillsägelser om bättring. Man undrar vem som gett vissa rätten att bete sig mot andra. Vuxensandlåda är vad det är och inget annat.

Vi läser spaltmeter av tråkigheter som våra barn får utstå i detta media. Men hur skall dom veta? När personer som räknar sig som vuxna vräker ur sig både det ena och det andra om varandra och ger sig rätten till sådant dom inte har.

Önskar alla kunde göra som lille Scatt springa, rusa och ha roligt ta vara på dagen och framför allt va snälla mot varandra.

Ta vara på dina dagar och vårda dem ömt. Inte ens du vet hur många du har att använda.

Nog gnällt från min sida.

För idag är idag och en härlig dag som jag har framför mej.

Först lite jobb ( trevligt jobb)

Sen några timmar av fotokunskap.

Ser mycket fram emot dagen. Kanske delar jag med mej till dej av min dag framemot kvällen.

Nu skall jag försöka förstå min nya telefon. Men först en kopp "java"

// Birgitta

Å du gillar du inte det du läst, så är det ditt bekymmer.

 

Tags:

Texter

Kommentarer (2) -

Jeanette
JeanetteSweden
2013-12-10 14:29:14 #

Styrkekramar till dig Birgitta! va det än må vara så gillar jag det jag ser & läser här <3

Reply

Jag
JagSweden
2013-12-10 14:39:00 #

Tack Jeanette, blir bara så besviken på mänskligheten ibland.
Men på det igen.
Hoppas allt är bra med er.

Reply

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv