Hej, nu kör jag.

by Birgitta14. januari 2014 18:12

Hopps vad dagarna går.

Jag har varit iväg, på Apelgården och deltagit i ett 4 dagar långt seminarium.

Kunskap, repetition, underbar mat och massor av nya vänner. Det bästa var nästan att det dök upp nygamla vänner, sedan många år tillbaka i mitt liv.

Hurru din lilla "mes" inte ens du kan vända ryggen åt ditt förflutna. Vilken tur, ibland dyker det upp härliga människor, som när man träffar dem väcker en massa roliga minnen. Minnen man vet att man bär med sig, som när dom poppar upp igen är så starka.

 Seminariet började med en tenta som jag fixade med pravur. Bra kursstart, klara sluttentan första dagen. Ja jag hoppade in i kurs som gick sin sista omgång.

 Varför göra något som det är tänkt, räcker väl att man tänker hur man gör det?

Långhelgen var så trevlig, lärorik och rogivande att det nästan va svårt att vända bilen hemåt. Väl hemma på Storgatan möts jag av våra fina rådjur. Dom står vid vägen och välkomnar mig hem. En annan typ av glädje. Jag har älskade som väntar när jag kommer hem.

Jag har haft lång startsträcka men nu go vänner, kör jag!

Nu skall det pluggas i 1½ år minst framöver. Skall skaffa mej en ny yrkestitel. Får se hur det går men det känns så spännande och roligt. Kan nästan inte vänta till nästa seminarium. Hihihihi nu behöver jag inte oroa mej för sluttentan i den ena kursen i alla fall.

Idag har jag sett någon, som inte vet att jag tittat. :-)

//Birgitta

 

 

 

Tags:

Texter

Kommentarer (2) -

Jeanette
JeanetteSweden
2014-01-15 07:07:16 #

Hej ! Måste säga att du är så duktig & önskar dig fortsatt framgång i ditt pluggande Smile
Kram Jeanette

Reply

jag
jagSweden
2014-01-15 08:54:41 #

Tack Jeanette, detta skall bli en utmaning säkert inte helt enkel. Men med glädje och god vilja skall jag försöka fixa det. En dag är ingen dag utan ny kunskap.

Reply

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv