Härliga måndag.

by Birgitta24. september 2013 08:08

Fredag, handla brädor.

Lördag, strand dag. God middag men familjen. Vila ryggen.

Söndag snickra.

Så skönt det är att ha något att hänga händerna i, när hjärtat och hjärnan lever i sin egen bubbla.

Min lille Scatt tycker att disktrasan skall vara i trädgården. Pia-Lotta är av en helt annan åsikt. Resultatet? En disktrasa i små små bitar. Laughing

Under söndagen tog golvet sin form. Sakta och säkert växte det fram. Min duktiga make snickrar som den värsta proffssnickaren.

Måndag kväll. Ser det ut så här. Nästan klart, nu saknas bara,några skivor som skall inhandlas idag.

Kvällens sista timmar används till en föreläsning i styrka och koordination för hund. Ett härligt gäng duktiga hundägare. Frågvisa, kritiska, vi fick många härliga och lärorika diskussioner under kvällen. Vad det är roligt att träffa intresserade och kunskapstörstande hundägare.

Vilka fantastiska hundar jag har, som finner sig i att vara demohundar och pillas på i flera timmar en vanlig kväll i veckan. När dom kunnat ligga hemma i soffan och mysa med husse. Jag får anledning varje dag att vara stolt och mallig för de 3.s gäng. 

Ser framemot söndag, då skall vi praktsera och roa oss med övningar i ämnet. 

Idag handel av materielet till väggarna.

Vad det gläder mej, att mitt projekt sakta växer fram. Har bara en fundering! VEM HAR SLÄPAT HEM ALL SKIT? Den dyker upp lite här och var och jag slänger, slänger och åter slänger. Nu skall jag köra en låda, med tillbehör från sadelkammaren, till en god vän. Hoppas hon får glädje av det. Jag kan ju inte slänga allt. Undecided

// Birgitta Wink

 

Tags:

Hundar

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv