Från morgon till kväll.

by Birgitta29. november 2013 18:56

WinkIdag är en  sån där dag när jag funderar lite igen.

Stora tanken för dagen är:

Hur har folk tid att sätta sig själv framför andra? Vad är det med personer som ger sig själv rätten att rätta och tillrättavisa andra? Vem av oss har den tiden? Livet är så kort och går så fort. Jag är väldigt glad för att jag har tagit ett beslut som bara är mitt, ett mycket skönt beslut. Nej nu nog funderat för idag.

Från morgon till kväll den 29 Nov 2013.

 

Morgonen började med att kära maken ropar. Idag brinner himlen.... Ett sånt budskap får mej att hoppa upp ur sängen, krypa i morgonrocken, djupdyka i tofflorna, fånga kameran på vägen och rusa ut. Puhhh tur man bor på landet och har tidningen att skylla på, när man möter en storögd granne på vägen. Lovar dej det va ingen skön syn jag bifogade honom i arla morgon stund.

Himlen brann i kanske 5 minuter sen klingade det sakta ut och blev en rosa/blå nyans över träden. Det gäller att fånga dagen när den kommer.

Innan regnet kom, han jag med en liten hundpromenad och en liten skogsstund med kameran. Mjuka fina natur vad jag är glad för allt du bjuder på.

Mörknar fort, bilen går fort men lite lek med slutartider är kul sysselsättning på vägen från GBG.

En gatlampa kan bli hur kul som helst bara men skakar och leker lite med kameran. Skall nog trixa mer en kväll när jag kan vara ute i mörkret.

Resan hem från GBG kändes så bra, glad för besked och kommentarer. Enkla, välmenade ord som värmer i hjärtat kan göra en hel dag till ett stort leende.

Lite lessen och bestört blev jag dock när jag såg en skylt jag inte ville se i min närhet.

Nu skall jag pilla vidare med lite julkort och andra trevligheter en stund.

Sedan sätter jag mej ner och väntar på måndag - tisdag för då vet jag att det händer ett par trevliga saker. Hoppas på ett alldeles speciellt leverans besked på tisdag.

//Birgitta

Tags:

Naturen

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv