Äntligen Funkar det!

by Birgitta8. juni 2015 21:23

Efter en evighet (känns det som) funkar äntligen min data igen. Jag kan börja fixa med mina kort i Photoshop igen. Har laddat ner ett lite skarpare program, så nu skall jag kunna maxa mina kort. Får nog ta min mentor Hans till hjälp för att lära mej programmet. Kul skall det bli att komma igång igen.

Några kort har jag på lager, så lite kan jag nog tjuvstarta med.

Mina goa flickor och mina älskade barnbarn har varit en sväng till Kolmården. Väder gudarna var inte på sitt soligaste humör men lite kort, ca 200 st, lyckades jag ta ändå.

Just nu är tigern ett favoritdjur för goa lillgrabben. Jag var väldigt glad att det var en glasruta mellan oss och besten. Men vilka djur, man kan inte sluta titta.

Är lite kluven till djurparker, men fanns dom inte hur skulle vi kunna förklara för våra barn, storheten med djuren och vikten av att ta vara på världen. Måste säga att Kolmården visar djuren på bästa tänkbara sätt.

En "vanlig" gråsäl kan vara nog så spännande att kika på.

En liten livsnjutare, tog vara på de enstaka solstålar som visade sig under helgen. Vi skulle vara mer som dessa små liv, njuta av stunden och ta vara på nuet.

Spännande, nära.. vi passade på att njuta av delfinerna, medans de värsta skurarna drog förbi.

Bästa, goda och fantastiska Filip fick en stund för att rusa av sig. Klart han skulle klättra upp höst upp i ställningen. Bara blunda och finna sig i det.......barn skall ha roligt och roligt är inte alltid förenligt med mormors nerver.

Vet inte vem som det killade värst i magen på... både mor och son ser ut att ha det lika kul.

Det finns 3 gånger i livet man får åka karusell.  När man ÄR barn, när man HAR barn och när man HAR barnbarn.

Hoppas du får en fin vecka, ta vara på stunden.

Återkommer om datan vill och tiden räcker till.

// Birgitta

 

Tags:

Kommentarer (3) -

Lina
LinaSweden
2015-06-09 07:10:12 #

Så härligt.
Djur är helt fantastiska.
Måste tipsa om Nordens Ark. Har ni varit där. Vilken fantastisk djurpark på djurens villkor.
För visst blir man kluven som du säger.
Får man vara nyfiken och fråga vilken programvara?

Kram Birgitta - ser fram emot många fina bilder.

Reply

jag
jagSweden
2015-06-15 11:47:20 #

Har planerat in en tur till Nordens Ark under sommaren, får se om vi kan få till det. Likaså har jag tänkt ta Lillkillen med mig och åka en Bisonsafari, det känns spännande. Har gjort det en gång innan och dom djuren är mäktiga när man kommer nära.
Har tänkt mej börja bildbehandla i RAW så jag har laddat ner Capture One 8. Skall bli spännande att se om jag kan maxa korten lit.

Reply

Lina
LinaSweden
2015-06-15 13:50:46 #

Mycket spännande på gång med andra ord Laughing må så gott.

Reply

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv