Alla hjärtan.

by Birgitta14. februari 2014 18:24

Hoppas du haft en fin Alla hjärtansdag.

Trött, kom jag hem från en dag på arbetet. Möts av ett stort fång rosor, choklad och en fin kartong med geléhjärtan. Visst har jag en mysig make.Pratade med en kille på vägen hem, som satte myror i huvudet på mej.Hur faan tänker jag?? Skall jag eller inte???? Måste ta ett beslut i en viktig fråga.Livet är inte enkelt, vem har sagt att det skall vara det. Lyssna på ditt hjärta och din magkänsla. Ja men va säger den då? Ibland önskar jag mej en kristallkula. En kristallkula hade för övrigt varit bra i jobbet också. Så många gånger jag får frågan - men vad har hänt, och varför???Varför dyker det upp frågor som är så svåra, hela tiden. Vad vill jag och vad vill jag inte.

Tänker igen på gamla mormor, hon sa alltid:

Din vilja hänger i ett träd

när det blåser bra

blåser den bort!

// Birgitta

 

Tags:

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv