8 veckor i morgon

by Birgitta15. november 2015 11:08

I morgon fyller vi 8 veckor.

I morgon börjar den stora resan för flera av valparna.

I morgon skall vi veterinär besiktigas och få våra chip och vaccinationer. Dom av oss som skall flytta utomlands skall också få alldeles egna pass.

Men idag väntar stora badedagen. Valparna skall badas och bli rena och fina inför morgondagen. Idag skall valplådan plockas bort och valparna skall få en go säng att sova i.

 

Nu börjar en ny resa för valparna och ett underbart kapitel i vårat liv är tillända.

Lite tur är det för oss att flera av valparna faktiskt skall stanna här hos oss ett tag till.

Lite synd är det för valparna. Dom behöver komma hem till sina nya hem så snart dom fyllt 8 veckor och är i sin viktigaste socialiseringsperiod. När valpen är upp till 9 veckor är nyfikenheten större än rädslan. Under just den perioden är det lämpligast att introducera nya saker, händelser och människor. Men det är inte alltid det stämmer att just få hem sin valp v 8.Nu väntar en skogspromenad med dom stora hundarna medans valparna sover middag.

//Birgitta

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv