Helt ledig helg.... det va länge sedan.

by Birgitta25. januari 2015 15:56

Helgen har varit helt underbart skön. Vädrets makter har varit med oss, sol, lagom kyla och inget snöande.

Lördagen gick åt till, allt det där du vet.

Söndagen har använts till att umgås med mina hundar, fotografera både lite ute och mycket inne. En helg rusar iväg så fort det är så mycket annat jag önskar jag hunnit med.

Helgen har också givit mej anledning att fundera och värdera. Mamma Mia va vi har det bra... 

Efter ett samtal med en 25 år gammal 2 barns far från Rumänien, i lördags, fick jag mycket att fundera över. Tyvärr börjar jag i tankarna jämföra med killar i 25 års åldern i Sverige. Hur skall vi få stopp på detta, arma människor som tvingas av olika anledningar leva på detta sättet.

Jag har det oförskämt bra, som kan fotografera, njuta av mina hundar, äta god mat och sova i min egen säng varje natt. Som grädde på moset har jag nära till mina kära. Finns en av dem jag faktiskt längtar mycket efter, vi ses nog om en vecka eller två. Om du läser detta så ta det försiktigt hem och njut nu av era sista fina semesterdagar. Saknar er. 

Min lilla snö prinsessa. Första snön. Hua kallt om tassarna.

Matte,matte man kan gräva i snö. Kom och hjälp till.

Stackars Scattis fick sitta modell idag.

Ligga modell idag.

Varmt & tjatigt! Släng hit godiset nu dåååå....

Det är något konstigt med denna killen.  Jag bara älskar honom, enveten som en lus, ingen hörapparat, snor min kudde på natten, väsnas när vi skall  titta på TV, men va gör det han bor hos oss och är helt uuuunderbar.

Nu behöver jag nya modeller att öva på. Får väl köpa mej en hund till.  ;)

Hoppas du får en fin vecka. Njut av söndagkvällen i morgon är det en ny dag.

// Birgitta

Tags:

Hundar | Husdjur

Lägg till kommentar

  Country flag

biuquote
  • Kommentar
  • Live överblick
Loading

Birgittas bildblogg

Välkommen till  min blogg.

Jag vill att du ska njuta av bilderna och kanske också fundera på de små ord jag skriver. Att fotografera är en stor hobby för mig och tror du att jag på något sätt kan hjälpa dig att ta bilder som du vill ha är du välkommen att höra av dig. Klicka på kontakt. 

De ständiga fotomodellerna är mina 4 lagotto Pia-Lotta, Scattis, Lisa & Humlan Det är många djur som får ställa upp när jag drar ut på fotouppdrag med min kamera.

Fotoreser till exotiska platser, är en stor glädje för mig. Björnar i Finland eller lejon i Afrika alltid lika kärt och spännande.

Jag driver också företaget En hand för din vän och om det kan du läsa mer om du klickar här eller på hemsidan i balken upptill.

Tycker du om det du ser eller läser, är jag JÄTTE glad om du skriver en liten kommentar.

Hittar du en bild du gärna vill ha är den naturligtvis till salu, pris enl överenskommelse. Beroende på vilken storlek och utskrift du vill ha. Levereras utskriven på Canvas eller fotopapper.

Återigen - välkommen till min blogg.

//Birgitta

 

 

 

 

Copyright: Text & bild: Birgitta Lindström
Inga bilder eller texter, får användas i något sammanhang, utan skriftligt godkännande.

Om korten används utan godkännande kommer en debitering att ske.

Arkiv